نکاتی که برای انتخاب یک دستگاه DVR باید به آنها توجه کنیم؟
برای انتخاب دستگاه dvr عوامل بسیار زیادی است که شما عزیزان و همراهان دوست داشتنی کوکوم هوم باید رعایت کنید، البته که انتخاب یک دستگاه دی وی آر خوب، کار بسیار آسانی است، فقط کافیست که به چندتا از مهمترین پارامترهای فنی دستگاه دی وی آر توجه کنید که خوشبختانه مهمترین آنها را برای شما عزیزان در این مقاله به صورت کامل شرح دادیم.
بیشتر بخوانید: سیستمهای آنالوگ و دیجیتال
تعداد کانالهای ورودی
اکثرا دستگاه های DVR را بر اساس تعداد کانالهای ورودی آنها دسته بندی مینمایند. کانالهای ورودی تعبیه شده در دستگاه های DVR اغلب در تعداد 4،8، 9 و یا 16 ساخته می شوند. این نکته قابل اهمیت و قابل توجه است که پیدا کردن DVR هایی با تعداد کانالهای خارج از این استاندارد کاری بسیار دشوار و یا شاید حتی غیر ممکن باشد. با توجه به توضیحات بالا این نکته ضروری است که در هنگام نصب و راه اندازی سیستم باید به شمار دوربینهای نصب شده توجه داشته باشید و همچنین این نکته را در خاطر داشته باشید که دستگاه DVR خود را به گونه ای انتخاب کنید که در آینده و با نصب دوربین های بیشتر؛ نیاز به تعویض دستگاه نداشته باشید و از قبل افزایش دوربین های جدید را پیش بینی کرده باشید. به همین جهت همیشه دستگاه های DVR را به شکلی انتخاب میکنند که ظرفیت وروردیهای آن بیشتر از تعداد دوربینهای نصب شده در محل باشد.
نحوه ی نمايش تصاوير
DVRها همیشه در مدل ها و تعداد کانال های مختلف به بازار عرضه می شود و این نکته بر روی نوع نمایش تصویر این دستگاه ها تاثیر می گذارد که باید هنگام انتخاب و خرید مورد توجه قرار گیرد. DVRهای با تعداد کانال 4 ظرفیت نمایش تصاویر به شکل یک ماتریس دو در دو را دارا می باشند. DVRٰهای با تعداد کانال 9 هم می توانند 4 تصویر را به صورت همزمان نمایش دهند و هم می توانند 9 تصویر را به صورت همزمان در یک ماتریس 3 در 3 به نمایش گذارند. همچنین شما می توانید از یک دستگاه DVR تک کاناله استفاده کنید که در این مورد اگر قصد دارید از این دستگاه برای نمایش و ضبط تصویر دریافتی از چند دوربین بهره ببرید؛ باید از یک دستگاه سوئیچربه همراه کواد یا مولتی پلکسر نیز برای ایجاد این قابلیت استفاده نمایید.
بیشتر بخوانید: آیفون های تصویری و سیر تحولات آن در ایران و جهان
FORMAT فایلهای ذخیره شده
DVR ها اغلب با فرمت های مختلفی تصاویر دریافتی و ضبط شده را ذخیره می کنند. این فرمت ها معمولا شامل: Mjpeg,MPEG4,H.264 و سایر فرمت های رایج هستند. تفاوت این فرمت ها در حجم ذخیره سازی و کیفیت تصاویر آنها می باشد. همچنین فرمت های رایج قابل نمایش در کامپیوتر ها و سایر دستگاه ها نیز می باشد. برای نمونه فرمت dvr H.264 تصاویر را بیشتر از سایر فرمت هایی نظیر Dvr MPEG4 فشرده می کند و همچنین کیفیت بالاتری نیز نسبت به آنها دارد و به همین دلیل نیز قیمت بالاتری هم نسبت به DVR های قبلی دارد.
بیشتر بخوانید: آیفون تصویری خوب را چگونه تشخیص دهیم؟
تایم ضبط تصویر دریافتی
این عاملی که ذکر کردیم بیشتر به حجم هارد دیسک یا هارد دیسک های نصب شده روی دستگاه DVR شما مرتبط است. اکثر دستگاه های DVR این قابلیت را دارا می باشند که پس از اینکه ظرفیت هارد دیسک با تصاویر دریافتی پر شد؛ تصاویر ابتدایی را پاک کرده و تصاویر جدید را بر روی آنها ضبط نماید. یکی از قابلیت های قابل ذکر دستگاه های DVR این است که می توانیم آنها را تنظیم کنیم که در هنگام پر شدن حافظه ی هارد دیسک؛ آلارم و یا هشداری جهت خالی کردن اطلاعات آن به ما بدهد.توجه به فرمت قابل ذخیره توسط دستگاه های DVR فوق العاده حائز اهمیت می باشد زیرا بر کیفیت تصویر ضبط شده و ذخیره و فشرده سازی آن تاثیر بسزایی دارد. فرمت ذخیره ی تصویری عاملی است که روی کیفیت و حجم ذخره سازی تاثیر می گذارد و به طبع باید دستگاهی انتخاب شود که تصاویر را با کیفیت بالا و حجم پایین ذخیره کند.نکته ای که در مرحله ی بعد باید به آن تئجه کنیم؛ این است که دستگاه DVR با بهترین کیفیت قابل ضبط از سوی دوربین ها تنظیم شود. اکثر دستگاه های DVR این قابلیت را دارند که می توان رزولیشن و تعداد فریمهای تصاویر را برای هر دوربین معین نمود. و همچنین لازم به ذکر است که توجه به فرمت رکورد تصویر نیز مهم است.
بیشتر بخوانید: کوماکس – آموزش نصب پنل تک واحدی
حداکثر تعداد فريم DVR
این مورد اشاره به بیشترین تعداد فرمهایی دارد که دستگاه DVR میتواند در مدت زمان یک ثانیه ضبط کند. در دستگاه های VCR که در قدیم وجود داشت برای ذخیره ی بیشتر تصویر باید تعداد فرمهای تصویرمحدود میشد و با این روش مدت ضبط تصاویر افزایش میافت. اما دستگاه های DVR به شما این قابلیت را میدهد که با توجه به مدت دلخواه خود؛ ضبط تعداد فریمهای تصویر را تعیین کنید. به صورت معمول برای محل های کم اهمیت مثل ورودی ها یا قسمت هایی که نیاز کمتری به بررسی دارند تعداد فریم ها را 1 فریم در ثانیه در نظر می گیرند. در مکانها یا قسمتهایی که امکان دزدی اجناس بالاست و نیاز به بررسی جزئیات تصاویر می باشد؛ تعداد فریم ها را بیشتر از 1 در ثانیه در نظر میگیرند. اکثر دستگاه های DVR معمولی و رایج در بازار قابلیت ضبط 25 فریم در ثانیه را دارار هستند و دستگاه های DVR که برای کاربرد های خاص و در مکانهای بسیار حساس درنظر گرفته می شوند؛ قابلیت ضبط تصاویر با تعداد فریمهای بالا مانند 50 یا 100 فریم؛ را دارا هستند. در هنگام خرید دستگاه DVR به این مهم توجه کنید که تعداد فریمهای قابل ضبط توسط DVR را باید در حالت PAL مورد توجه قرار دهید زیرا برخی از DVR ها تعداد25 فریم بر ثانیه را برای حالت NTSC درنظر می گیرند و تعداد 18 فریم بر ثانیه را برای حالت PAL پشتیبانی میکنند و این نکته ی مهمی است که باید به آن توجه فرمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر؛ تعمیر و نصب محصولات کوکوم (کوکام) با کارشناسان این مرکز تماس حاصل فرمایید.
شماره تلفن های تماس با ما:
09121894870
02136058926
7 نظر
تجهیزات پزشکی
باتشکر از سایت شما
تور سرعین
موفق و سربلند باشید
تجهیزات آزمایشگاهی
باتشکر از شما دوستان وسایتتون موفق باشین
آموزش نصب دوربین مداربسته
سلام ممنونم از سایت خوبی که دارید
نصب دوربین مداربسته
سایت خوبی دارید موفق باشید
amir
ممنون از مطالبتون سایت ماهم دیدن کنید
http://www.cctvinfo.ir
دوربین مدار بسته
عالیه